RSS

Afla cat costa si cum se realizeaza ingrosarea si alungirea penisului

18 Mai

Chirurgia intima masculina, desi este inca un subiect tabu in randul barbatilor, a castigat tot mai mult teren in tara noastra. Lipsa increderii in propria persoana, lipsa unei activitati sexuale intense si performantele sexuale scazute ca urmare a dotarii masculine sub medie, ii determina pe barbati sa apeleze la chirurgul estetician, fie pentru o interventie de alungire a penisului, fie pentru una de ingrosare a acestui organ copulator.

Ambele interventii, atat de ingrosare cat si de alungire a penisului ajung la sume cuprinse intre 500 si 1000 de euro, in functie de cantitatea de substanta ce este injectata. Dintre aceste doua tipuri de interventii chirurgicale, cea mai dorita de romani este aceea de ingrosare a penisului.

„Cea mai ceruta interventie chirurgicala intima masculina este aceea de ingrosare a penisului cu ajutorul acidului hialuronic, deoarece se realizeaza prin anestezie locala si dureaza 10 minute. In cazul injectarii de grasime, pentru ingrosarea penisului, interventia dureaza in jur de o ora si se realizeaza sub anestezie generala”, a explicat dr. Calin Dobos, medic specialist in chirurgie faciala si in chirurgie plastica, cu competenta in laser chirurgical.

Cum se realizeaza ingrosarea si alungirea penisului

1. Procedura de ingrosare a penisului consta in injectarea locala fie de substante speciale – acid hialuronic, fie de grasime proprie. In cazul in care se opteaza pentru injectarea de grasime proprie, interventia de ingrosare a penisului este precedata de una de recoltare a grasimii din alte zone ale corpului.

Aceasta procedura nu este insa permanenta. In cazul ambelor tipuri de interventii de ingrosare a penisului, prin acid hialuronic sau prin injectarea de grasime proprie, substantele se resorb de catre organism. Acidul hialuronic se resoarbe in decursul unui an, in timp ce grasimea se resoarbe in 1-2 ani, urmand ca dupa aceasta perioada, interventia de ingrosarea a penisului sa fie repetata in cazul in care pacientul isi doreste.

2. Interventia de alungire a penisului se realizeaza prin desprinderea partiala a ligamentului care fixeaza penisul de pubis, interventie ce se realizeaza de preferat sub anestezie generala, pentru confortul pacientului.

In privinta contraindicatiilor in cazul unei astfel de interventii, acestea sunt exact ca si la alte operatii. Persoana care apeleaza la chirurgia intima masculina trebuie sa aiba o stare de sanatate buna, sa nu aiba o varsta inaintata si tulburari psihice.

Anunțuri
 
Scrie un comentariu

Scris de pe 18 Mai 2010 în Totul despre SEX

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: